آرتا بالابر

مقاله کوتاهی از انواع استاکرها به شرح زیر میباشد

انواع استاکر تمام برقی :

از نام آن می‌توانیم متوجه شویم که با نیرو‌های الکتریکی (باتری) کار می‌کند معمولاً در تجهیزاتی که برقی هستند و دارای موتور مکانیکی نمی‌‌باشند قطعه برد الکتریکی مهم‌ترین قسمت آن می‌‌باشد. در استاکر‌های تمام برقی بالابری، بارگذاری کالا و بار برداری به‌ صورت کاملاً برقی انجام می‌‌گردد. در استاکر‌های تمام برقی همان‌ طور که در بالا اشاره شد به دلیل وجود لاستیک‌ های پلی اورتان و چرخ‌ های کوچک برای استفاده از آن ملزم به صاف بودن کف محیط انبار شماست که در غیر این صورت آسیب جدی به تایر ها وارد می‌‌گردد. همچنین سرعت بالای استاکر تمام برقی در مقایسه با استاکر نیمه برقی حائز اهمیت می‌باشد.

انواع استاکر نیمه برقی :

در این نوع استاکر نیمه برقی از باتری شارژی برای بالا و پایین رفتن شاخک‌‌ها استفاده می‌‌گردد و جا به‌ جا شدن دستگاه به‌ صورت دستی انجام می‌‌گیرد که برای مواردی که بالا بردن دستگاه به صورت دستی است بسیار مناسب می‌باشد.

در این‌جا باید شیب محیط کارتان زیر ده درجه باشد.

انواع استاکر دستی:

در این نوع دستگاه‌ ها تمام عملیات توسط اپراتور به‌ صورت دستی انجام می‌‌گردد از جمله بارگذاری، باربرداری و جا به‌ جایی کالا. به استاکر دستی، جک بالابر نیز گفته می‌شود. وجود پدال‌هایی که در استاکر دستی می‌ باشد عملیات لیفتینگ را انجام می‌دهد و حرکت دستگاه نیز با پدال صورت می‌‌پذیرد. از لحاظ قیمت استاکر دستی مقرون‌ به‌ صرفه‌تر می‌باشد ولی اگر سرعت‌ عمل در کار  باشد بهتر است از استاکر برقی استفاده گردد. ایمنی استاکر دستی نیز از لحاظ درگیری خود اپراتور با دستگاه کم می‌باشد و حادثه را افزایش می‌‌دهد.

22 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×